QASEH GOLD

QASEH GOLD

Sunday, 21 January 2018

TATAMI carpet Gebu

"Payah betul nak cari carpet yang nampak modern dan simple untuk rumah baru saya, Puas saya cari sampai ke nilai pun xjumpa.Tetibe ternampak iklan sis, pelik jugak kenapa murah sgt. Bila dah sampai puas hati sangat. material soft sangat, tebal dan sangat gebu. Boleh buat toto bila family ramai2 datang rumah xcukup tilam.Habuk2 anak saya makan biskut pon senang je saya sapu. Selamat sket untuk anak saya yang alahan habuk"~~ Hamidah, Melaka .
.
"DIJAMIN PUAS HATI!!! MONEY BACK WARRANTY"
.
KELEBIHAN CARPET TATAMI
<3 Modern Minimalis (Buatkan rumah dan Homestay nampak modern)
<3 Sangat selesa dan empuk, tenggelam badan bila tido ( xpayah bentang toto)
<3 Harga luar biasa murah
<3 Tak licin ada anti slip special
<3 9 Warna Moden
<3 Tak perangkap habuk dan sampah,selamat utk anak eczema (xpayah vakum)
<3 Senang nk basuh
<3 Sangat selesa untuk anak2 kecil merangkak
.
UKURAN
Size S (80cm x 200cm x 2cm)
Size M (130cm x 190cm x 2cm)
Size L (190cm x 190cm x 2cm)
.
WARNA
-Red Wine (meroon)
-Moss Green (Hijau)
-Silver Gray (Kelabu)
-Cofee Brown (Coklat gelap)
-Natural Brown (coklat cair)
-Milky Purple (ungu)
-Rose Pink (merah jambu)
.
HARGA
Size S = RM 79 postage RM10
Size M = RM 129 POSTAGE RM12
Size L = RM149 postage RM12
.
NAK ORDER 👇 👇 klik sini:

www.wasap.my/60137440989

Monday, 15 January 2018

Why CUCKOO

.
KENAPA ANDA MESTI PILIH CUCKOO?

Kita nie sebagai pengguna selalu tertipu dengan produk yang indah khabar dari rupa. Kakak tak salahkan uols, sebab bila keterujaan mengatasi segalanya terus kita skip bab penting ni.

Tapi TIDAK dengan CUCKOO!

Design-wise, sekali pandang dah jatuh cinta kerana rekabentuk moden yang menarik. Tetapi paling penting adalah FUNGSI CUCKOO SEBAGAI PENAPIS AIR. Teknologi CUCKOO terbukti BEYOND STANDARD & telah dipatenkan. Jadi, tiada jenama lain yang boleh tiru Cuckoo.

Nak ber-CUCKOO?

WhatsApp SEKARANG!
Pendaftaran PERCUMA!
Bulanan serendah RM60!

Jom #CuckooTalk
www.wasap.my/60137440989

#love #instagood #followme #malaysia #johor #igers #igersmalaysia #instamalaysia #sayajual #igmy #bazaaronline #carousellmy #kulai #bandarputra #happy
#Cuckoo
#halal #KakakCuckoo #TeamKakakCuckoo #cuckoodihati #iklancuckoo
#nofilter #instaboomakademi #agentwanted #dropshipwanted #Big_Year

Wednesday, 10 January 2018

Iris by CUCKOO

Alhamdulillah.

handphone dah hidup.
dapat pic customer share.

Kg. Rahmat Bahagia Tuhan Kurniakan.
model IRIS hanya dari CUCKOO.

nak juga..?
meh whatsApp

www.wasap.my/60137440989

psst*
petang tadi pun sempat KEY IN sebiji IRIS untuk customer di SENTUL.

😘

KING TOP model CUCKOO paling MURAH

Alhamdulillah selesai KEY IN dua biji KING TOP by CUCKOO untuk 2 wanita bijak di Kampung Sungai Lurus Senggarang Batu Pahat 😘😘

RM60 je sebulan
warranty 7 tahun

saya cuma perlukan IC & debit card serta tandatangan je 😘

013 744 0989

Tuesday, 9 January 2018

Syampu Halal Dan Suci

x SAH kalau x RESTOCK.
x berSYAMPU la kalau x RESTOCK.
X dapat BONUS la kalau x RESTOCK.

Gamat Emas Sdn. Bhd

syampu
sabun mandi
panty liner

nak jadi member...?
www.wasap.my/60137440989

Monday, 8 January 2018

Icon Cuckoo

aduhai saya MENGIDAM betul model CUCKOO yang ni...

SMART GILER kot.
nama pun dah ICON haa.
memanglah ICON sangat..!

cuba baca spesifikasi dia tu.
best kan..?

RM120 je sebulan untuk 3 tahun pertama.
lepastu kalau nak sambung lagi 2 tahun RM100 je monthly
kalau xnak sambung..PULANGKAN..amek model lain.

best kan...?

www.wasap.my/60137440989

Thursday, 4 January 2018

Sabun Mandi susu kambing Luk Luk

ni pasal bisnes Al Haddad saya pulak ya.
saya seorang yang sangat rajin RESTOCK ikut syarat insentif syarikat 😉.

ni nama dia sabun mandi LUK LUK.
tapi saya bedal je pakai kat muka sebab nak cepat dan sebab dia susu kambing dan saya suka sebab dia wangi 😘.

lupa la harga dia rm11 kot member price.
hehee ada komisen jugak lupa lagi berapa komisen dia.

komisen2 dari al haddad ni banyak bantu saya melancong dan melencong 😅😅.

sabun ni besor tau.sebab tu kena potong 2. 1 letak tandas depan 1 tandas belakang 😊.

budak2 ni pun suka sangat asek nak cium je sebab wangi giler u olsssss.

meh jadi member dan rajin2 lah restock sendiri dengan stokis berdaftar ya..!

kita tunggu BIG BOSS annouce tahun ni kita nak melancong free ke mana..

tahun lepas XIAN, china..eh..mana ek satu lg..aduh..lupa la nama dia unik sangat. hahaha.
tak salah ada 3 lokasi percutian luar negara tau.

hahaha semua x ingat mak kau ni.

oh ya..sama la ni company TAMAR COCOA kegeraman ahhaha naseb baik cek..KEGEMARAN u olss tu 😘

www.wasap.my/60137440989