QASEH GOLD

QASEH GOLD

Friday, 13 October 2017

Iris

CUCKOO IRIS MODEL
EARLY BIRD PROMOTION

khas untuk kawan2 yang takmo HUTANG
yang nak beli TUNAI ataupun secara KAD KREDIT

promosi giler ni harga barang percuma dari company dekat nak sama harga mesin tu sendiri

wow wow woow

www.wasap.my/60137440989

Wednesday, 27 September 2017

terima kasih kerana berurusan dengan saya Ejen Cuckoo Anda

tq cik UMMI kg.rahmat Kulai JOHOR kerana mempercayai saya.

😘

tq juga kakak nya puan su,
sebab rekemen kan saya kat adiknya..

10hb nanti saya bagi komisyen ehh

💰💲💰💲💰💲

Wednesday, 20 September 2017

Promosi King Top Rm80 sebulan

saya tahu ramai rakan Fb/ig saya ni ada pejabat/kedai/kilang sendiri.

apa kata..

sedia kan 1 mesin air ni kat premis awak.
mana tahu kerana setitik air yang pekerja awak minum..
mampu menolong awak kat SANA nanti ...

kan...?

www.wasap.my/60137440989

CUCKOO ada banyak lagi model lain dan ini adalah salah 1 nya yang sedang OFFER.

serendah RM80 sebulan selama 5 tahun.

wasap saya eh..

tq 😘

Thursday, 14 September 2017

Cuckoo Dah Siap Pasang

Alhamdulillah

saya Ejen Cuckoo yang anda boleh percayai ☺

satu Malaysia saya boleh hantar orang untuk pasangkan tawww 😅😅

www.wasap.my/60137440989

Monday, 11 September 2017

cuckoo murah

wahh cik SAL kita..
siap susun cawan kat tepi mesin CUCKOO nya dah.

RM80/5 tahun
free servis 5 tahun
free pemasangan

nak juga..?
wasap sis

sis boleh uruskan pemasangan 1 Malaysia taw.

www.wasap.my/60137440989

Saturday, 9 September 2017

promosi CUCKOO

hai kawan2

tengah masak air ke tu...?
dulu2 saya macam ni lah ☺.

lepas jerang..
panas2 terus masukkan dalam tamos.
cerek besor lak tuh.
BERATnya ya Allah...

xpe..
doa2 je ada rezeki boleh lah sambor seketul ni ya.

ada PROMOSI serendah RM80 sebulan selama 5 tahun.
Free servis pun 5 tahun.

ini cuckoo model KING TOP ya..

jenuh jugak la kena tunggu..

nak cepat ambik yang x promosi..
pun cuma RM103.88 je sebulan selama 3 tahun pertama.

www.wasap.my/60137440989

tapi wasap saya asek NOT RESPONDING.

so..boleh la telegram je ke..inbox pun boleyyy

Promosi ni tak tahu bila tamat ya.
so..kena cepat2

😉😉

Tuesday, 5 September 2017

Deluxe

ok kawan2
CUCKOO yang ni cuma RM130 je selama 3 tahun pertama.
lepastu 3 tahun dia murah sikit.

kalau beli cash ada FREE periuk belanga worth RM1000

kalau jenis macam kat BANDAR PUTRA ni..
selalu sangat takda AIR.
elok lah pakai ni sebab TANK dia besor.
so..selama keputusan bekalan Air tu kita masih dapat minum 😅 dan boleh kenyang dan masih boleh kelihatan JELITA.

nak tau lebih lanjut meh wasap saya cepat2 sebab betri nak habis dah ni.

www.wasap.my/60137440989

selain memerlukan lebih ramai PENGGUNA cuckoo..
saya juga memerlukan lebih ramai EJEN.

☺☺☺

mommy shark doo dooo doooo