QASEH GOLD

QASEH GOLD

Thursday, 14 September 2017

Cuckoo Dah Siap Pasang

Alhamdulillah

saya Ejen Cuckoo yang anda boleh percayai ☺

satu Malaysia saya boleh hantar orang untuk pasangkan tawww 😅😅

www.wasap.my/60137440989

Monday, 11 September 2017

cuckoo murah

wahh cik SAL kita..
siap susun cawan kat tepi mesin CUCKOO nya dah.

RM80/5 tahun
free servis 5 tahun
free pemasangan

nak juga..?
wasap sis

sis boleh uruskan pemasangan 1 Malaysia taw.

www.wasap.my/60137440989

Saturday, 9 September 2017

promosi CUCKOO

hai kawan2

tengah masak air ke tu...?
dulu2 saya macam ni lah ☺.

lepas jerang..
panas2 terus masukkan dalam tamos.
cerek besor lak tuh.
BERATnya ya Allah...

xpe..
doa2 je ada rezeki boleh lah sambor seketul ni ya.

ada PROMOSI serendah RM80 sebulan selama 5 tahun.
Free servis pun 5 tahun.

ini cuckoo model KING TOP ya..

jenuh jugak la kena tunggu..

nak cepat ambik yang x promosi..
pun cuma RM103.88 je sebulan selama 3 tahun pertama.

www.wasap.my/60137440989

tapi wasap saya asek NOT RESPONDING.

so..boleh la telegram je ke..inbox pun boleyyy

Promosi ni tak tahu bila tamat ya.
so..kena cepat2

😉😉

Tuesday, 5 September 2017

Deluxe

ok kawan2
CUCKOO yang ni cuma RM130 je selama 3 tahun pertama.
lepastu 3 tahun dia murah sikit.

kalau beli cash ada FREE periuk belanga worth RM1000

kalau jenis macam kat BANDAR PUTRA ni..
selalu sangat takda AIR.
elok lah pakai ni sebab TANK dia besor.
so..selama keputusan bekalan Air tu kita masih dapat minum 😅 dan boleh kenyang dan masih boleh kelihatan JELITA.

nak tau lebih lanjut meh wasap saya cepat2 sebab betri nak habis dah ni.

www.wasap.my/60137440989

selain memerlukan lebih ramai PENGGUNA cuckoo..
saya juga memerlukan lebih ramai EJEN.

☺☺☺

mommy shark doo dooo doooo

Monday, 4 September 2017

Pencuci Muka Gamat Emas

dah dah
dah nak ZUHUR dah ni.

jom kita cuci muka.

ini pencuci muka saya.
jom share awak punya.

tetiap bulan saya dapat BONUS dari Gamat Emas Sdn. Bhd.

awak dapat x..?

😍😍😍

Friday, 1 September 2017

Cuckoo paling murah MARVEL

Cuckoo Model MARVEL ni memang murah tapi dia suhu bilik sahaja ya.

sesuai untuk mereka yang nak KURUS sebab kena minum air banyak kan..? 😉😉

siap ada FREE GIFT dari company lagi..
tengok tu..
stainless steel cookware set worth RM1000 lagi tawww.

www.wasap.my/60137440989

#kakakCuckoo

Wednesday, 30 August 2017

restock tamar cocoa kulai johor

Alhamdulillah

member saya yang seorang ni kalau cuti sekolah memang dia restock kan sekali TAMAR COCOA untuk kakak nya.

pastu mesti beli barang lain juga.
Kali ni member saya ni beli PARATHA TISHAS.

tq MOAI.

nanti log in,
cek belian..
stokis  da key in belum ehhhh.

mana tau KOMISEN dah ada 1 ribu ringgit Malaysia..

☺☺☺

www.wasap.my/60137440989

MINUMAN KOKO BERKOMISEN & BERINSENTIF